torp

Gick runt på torp en stund i dag för att jag måste försöka komma ut lite bland folk. Tänkte jag skulle köpa mig ett par skor men jag hittade bannemig inga. Nä inte ett enda par! så jag gick mest runt och undrade va de var för fel på mig. Sen köpte jag  en låååång svart klänning med långa ärmar och ett par svart/vita byxor på rea. Inte sååå dumt.

fredag igen

Vad skall jag ta mig för idag då? Efter gårdagens diskussion så får jag städa iaf. Sen får jag väl ge mig iväg och göra något, ev en sväng till torp kanske. Egentligen hade jag kunnat "gå på stan och fika". Uddrvalla är förståss em väldigt tråkig stad att fika i. Om jag t.om skall ta å sminka mig lite. Men först en promenad med hundarna.

konflikt

Javisst.  En liten konflikt idag. Vet inte om vi e lika kålsupare båda 2. Jag blir inte riktigt insläppt känner jag. Vet inte om jag "gör fel" har aldrig vart i en sån här relation så jag vet inte hur man beter sig heller. Jag har alltid klarat mig ensam, jag har svårt att be om hjälp och partnern är nog de samma, fast han inte vart singel har han alltid fått ta ansvaret även i sin 2sammhet.  Men de e mina spekulationen, 
jag har svårt att hålla min ångest inombords så mitt dåliga humör har lyst igenom, det är en annan baksida av arbetslösheten

Igår

Igår fick vi finbesök ända från Tanum. Mysigt värre :-)

inte sova

Idag så försov han sig. Sammåkaren ringde på dörren 06.10 då hade han även ringt 3 ggr hihihi hundarna började skälla. Jag gick upp lika bra de så nu har jag sökt ett jobb på vg region. Säkert oxå ett jobb som ligger utanför mina kunskaper men de e bra att hålla statistiken uppe....
jävla i helvetes skit. Jag hatar att vara arbetslös.  Antingen så är jag för överkvallifiserad eller så har jag för lite erfarenhet. Att hitta det dära mellantingen äe tydligt jävligt svårt. Jag funderar på att sätta in en annons i tidningen. Måste bara hitta på något sätt som är roligt och som sticker ut

grönsaker+grönsaker=korv

Tänkte inte riktigt efter idag när jag tänkte ut middagen. Det blev blomkålsmos med stekt strimlad falukorv å grönsaker, men de blev gött. Antar att vi kommer fisa hela kvällen å skylla på hundarna (sigge)

glömmer

Ibland så glömmer jag av mig själv och saker jag tycker om. Jag tycker om att måla naglarna men jag finner ingen "nytta" till det nu, samma med dusch jag vet inte varför lixom, nu e de så att jag inte går runt å luktar illa med fett hår. Men förut så duschade jag nästan varje dag men nu gör jag det när jag behöver tvätta håret. å kläder för den delen. De e la ett nödvändigt ont just nu, alltså de e kul med kläder men jag är inte intresserad just nu...

tisdag morgon

Kl 7.40 har inte gått upp än. Kaffe stänger av sig  om 8 min så de e dax att kliva upp. Skall sy lite på en docka idag, förberedde allt igår så de e bara att börja sy idag. Det känns bra! Skall egentligen försöka ta mig ned till stan och hämta ut mitt glasögonrecept sen hade jag behövt kolla damsugarpåsar men det är lite jobbigt att ta sig ut känner jag.
Mina ångest anfall kommer oftare nuförtiden. Min egen oduglighet som skapar dom. Jag vet det,  jag måååste hitta ett jobb snart så dessa försvinner jag har för mycket tid för att trycka ned migsjälv på. 

uppuppupp

Jag kan tänka mig att jag uppfattas som väldigt negativ i det som jag skriver här, men just nu är det så. alla som mån gång vart ofrivillig arbetslös tänker nog som jag. det är ganska skönt att skriva ned det som är i huvet för att sen läsa det och försöka se det i ett annat perspektiv, då kanske jag kan se hur tramsigt jag tänker.
Just nu så väntar jag på att få ett mail av dem som jag var hos förra veckan, ett negativt så klart. Det kändes och inget vidare när jag fick därifrån i fredags så jag förväntar mig att det kommer ett. "Tack för visat intresse men vi har valt att gå vidare med andra kandidater,
 Lycka till" så jag har redan format ett svar till dom i huvet. "jag tackar för att jag fick chansen och lyckatill ni oxå"  samtidig som det kommer kännas skönt att jag inte går vidare så blir man ju ledsen. skönt är det för att jag skulle inte leva upp till deras förväntningar. jag skulle bara vara så jävla rädd att göra fel. jag bör hitta mig ett arbete där jag kan smälta in i mängden. Ett större ställe kanske.....

:-)

Blev inte så dum måndag ändå. Robert slutade tidigt idag.

urk

Om jag skulle ta och hitta på något på måndagar för att glömma av att jag är arbetslös, jag vet bara inte vad.... men jag har några exempel, jag kan ju bestämma mig för att INTE kolla igenom alla sidor med arbeten, jag kan sy på måndagar, jag kan shopa (Inga pengar till sånt) jag kan gå på stan, jag kan ringa och umgås med Hundvakten, detta får jag fundera över, men idag skall jag nog ta å göra en såndär docka som jag fått beställning på det är ju en form av jobb iaf.
Jag är lite avundsjuk på alla dessa människor som är så..... ååå vad heter det ordet, dom får saker att hända lixom dom är framåt, en kompis i gbg är sån, eller jag har många sådanan vänner iof, kanske skulle gå en kurs hos dem. 
Jag gjorde något dumt igår, vi var på Torp en sväng å jag köpte en T-skirt ett klockrent exempel på en onödig utgift.

fyfan

Tycker detta är såååå jobbigt. Om 1h skall jag vara där, min hjärna är redan blank och tom, fins inget därinne, fan att det alltid skall låsa sig de e ganska tryggt att sitta här hemma å självömka sig å söka jobb å oja sig över att de inte leder nånstans. Men nu är jag kallad en gång till, borde sträcka på mig le och vara mallig över det men händerna darrar å magen är en stor klump å kaffet sitter i halsen. Fins det något man kan göra åt detta?

neeeervööös

Är så jävla nervös. Var ju där förra vevkan men denna gången skall jag träffa 2 till Och göra ett test. Jag som får blackout vid tentor osv hur fan skall detta gå. .....

ont i magen

Har lite ont i magen. Kan ju bero på att jag slarvat med maten de sista och lite orolig/nervös inför morgondagen. Jag har tok förberett mig. har gjort alla uppgifterna i bokföringsboken sen har jag googlat bokföringstest oxå, hittade en på FAR sidan som jag gjort med mer eller mindre lyckade resultat. Jag tror dom har höga ambitioner på de som jobbar där så det får gå som det går. Jag kan inte trycka in mer nu.

katastrof

Jag kan inte beskriva gårdagen bättre. Jag grinade mig igenom heeela dagen. När kl blev 14 åkte jag ned till mamma och fortsatte där. Jag vet inte om jag vet varför eller så är det mycket som spelar in:
Känner mig inte riktigt hemma nånstans. .eller? 
A-kassan
Arbetslös
intervjuer
Påtal om intervju. Jag har "pluggat" bokföring hela veckan. om dom inte krånglar till uppgiften så tror jag att jag klarar av den. Skall kika i bokslutsboken också idag tänkte jag så behöver jag inte fundera så mycket på det. Sen är det bara att vara "migsjälv" och hoppas på det bästa.

Igår

Igår blev jag sur. Jag frågade om någon kunde plocka ut diskmaskinen när jag gick ut på kvällskissen men när jag kom tillbaka satt dom båda i soffan och maskinen orörd. Jag fick plocka ut den själv som jag gjort hela veckan. 
Ibland tror jag dom tänker att "du e ju ändå bara hemma på dagarna, då får du något att göra" 
att vara arbetslös är 2 heltidsjobb för att du söker jobb på dagarna dvs man granskar arbetena som söker folk för att skicka in det perfekta brevet. Sen ligger man på nätterna och funderar över varför man inte får jobben. Det fins dem som i första hand funderar över hur man skall överleva ekonomiskt oxå. Det behöver jag inte göra. Nu låter det som om jag har pengar. Det har jag inte eftersom A-kassan inte har kommit igång än. Nej, Robert hade klarat sig utan mig här. Utan min inkomst, men hade jag bott själv som sist gång så hade jag även haft det ekonomiska över mig.

Tillbaka till början, jag ville bara att nån annan kunde ta det initiativet att tömma den jävla maskinen. Det bor iaf (nästan) 3 vuxna här. 
Gör jag inget så käns det som jag är en parasit som har fastnat innanför deras väggar. Sammtidigt vill jag inte bli en hemmafru som gör all tråkig skit. 

måndag morgon

Jag känner mig vansinnigt orolig på måndag morgonen tills jag hittar ett arbete som jag kan söka. Trots att jag var på intervju i fredags så måste jag jaga vidare. Hittade ett redovisnings företag i thn som jag skall söka.  måste få ordning på datorn bara som krånglar eller så åker jag ned till mamma å tar hennes en stund...

söndag eftermiddag

Hatar måndagar. Hatar att inte ha ngt jobb att gå till. Jag måste hitta på ngt på måndagar för att underlätta dom dagarna lite. Mamma kommer hem idag efter 2 veckors semesterresa så imorgon kan jag träffa henne iaf.
Måste poängtera att jag givetvis söker jobb oxå, självklart gör jag det. Jag börjar dagen med att dammsuga igenom alla sidor och söker de jobb som är för mig. Men man har mkt tid att fundera över sin situation. Och måndagar är en väldigt ensam dag efter helgen.

olustigt

Så käns det när jag ser henne. Hon skickar ur giftpilar. Såg att lilleman ville vara någon annanstans han oxå. Inte kul att stå med ena familjen när den andra kommer fram och sprider dåliga vibbar. Varför inte bara vara vänlig inte kasta skit inte vara bitter.
Hela dagen gick i illa-till-mods.
orkar inte med spydigheter och dålig energi.

snart så

Snart så åker vi. Skall bli sjukt kul att träffa alla igen. Skall bara lämna vovvarna hos bästa inger
 
meeeen fredagen gnager mig på ett kittlande/obehaglig/tjänsla sätt....typ. jag är otroligt stressad över detta.JAG VILL FÅ DET JOBBET.  Så nu har jag sagt det högt oxå...

måndag

Hatar verkligen måndagar. Speciellt nu när jag inte har något arbete att gå till. Hatar att Robert åker på morgonen. Känner mig aldrig så ensam som då.
fast denna måndag är lite annorlunda.  Jag gick upp och körde honom till jobbet. Hämtar upp honom påvägen till gbg Vi skall på konsert ikväll First aid kit med hele gänget skall bli fantastiskt kul.
 
sen har jag lite ont i magen. Vet inte vad jag skall fokusera på. Skall ju till den där revisionsbyrån på fredag. Så jag vill helst bara tänka på det. Läsa in mig lite av det som jobbet handlar om. Men jag måste väl oxå hålla min sökajobb statistik uppe med.  Dvs skanna igenom alla sajter och söka alla jobb som jag hittar. men jag vill inte missa denna chansen som jag har fått på fredag.
vilket är bäst kvalité eller kvantitet?
Jag säger kvalité men säger samhället kvantitet? 
sen har min a-kassa inte kommit igång heller. Dom är väldigt kassa på att höra av sig. Har det senaste pappret kommit in?
Är det något mer dom vill ha? Kommer jag att få stämpla?  isf när?

Ibland går min hjärna lite för fort

Sitter och kollar på tv och ikväll är det fotboll som gäller, spelarna kliver ur bussen och en av dem går fram till journalisten för att bli intervjuad, 
Hur tusan bestämmer dom vem som skall prata med media tänkte jag då?....
Jag tror att det går till på följande sätt:,
-Dom går in i bussen, sätter sig på en plats, tränaren tar micken och den lilla tombolan han och chauffören (tänkt Lasse Kongo) hjälps åt att ta fram ett nummer som dom sedan ropar ut, så den spelaren som sitter på det nummer får prata med Media, ingen kan bli ledsen och känna att tränaren har en favvo ..för det är väl så det går till?
 
Tombola lottery numbers Royalty Free Stock Photo

HERREGUUUD

Jag skall till en revisionsbyrå som jag skickat min CV till för vidare "Diskussion" som han skrev,
jag skickade iväg min cv samt personligt brev igår (9/10) vid 10 på morgonen det tog knapt 1h sen fick jag ett svar han undrade lite på vad jag gjorde idag och om jag fortfarande arbetade kvar på grossistföretaget om inte? varför?, så jag var snabb och svarade sen tog det 10 min till att han gärna träffas för vidare diskussion,.
HERREGUUUD, jag är såååå nervös! det svartnar för ögonen blåser bakom ögonen jag får kräkreflexer, sååå mycket vill jag ha det jobbet sååå mycket vill jag att de skall ta sig ann mig, viktigare träff har jag nog aldrig vart på.
Jag skall dit nästa vecka på fredag, då har jag lång tid på mig att stressa upp mig på som Robert säger till mig. Jag har lång tid på mig att plugga in alla termer , jag skall damsuga Expowera, jag skall kolla i mina gamla böcker jag skall vara så förberedd denna gången. Kommer jag in där skall de inte bli besvikna!

Arbetslös del ll

Jaha  nu har jag vart arbetslös i ca 5 veckor. Suger som fan. Har sökt ungefär 20 arbeten bara under den perioden. Har sökt säkert 50 jobb innan jag blev arbetslös.
jag skäms över antalet jobb jag sökt. Skäms över att det är så många och ingen vill ha mig.
Vissa dagar är bättre än andra, just nu e de svart. Inget kul att inte har något att göra. Den enda stunden som jag slapnar av något är när jag är på promenad då har jag släppt datorn för en stund annars sitter jag och konstant tittar om det kommit in något nytt jobb som jag kan söka. 
Tänkte igår att det börjar bli meningslöst att söka alla dessa jobb. Men söker jag dom inte så får jag definitivt inget jobb. 
Hoppas denna känslan av hopplöshet vänder snart. Det gör den...

RSS 2.0