detta har vart den jävligaste hösten på länge,

jag har ju vart arbetslös och har spenderat för mycket tid med mig själv, mig själv är min största fiende, jag har ett fantastiskt sätt att bryta ned mig själv på. Jag har talat om för mig själv att jag inte duger.
Jag har vart på intervjuer och återintervjuer detta har satt en stor press på mig, när jag suttit framför en arbetsplats så har jag blivit fullständigt blank, jag kommer inte ihåg vad som gör mig unik vad som gör att arbetsplatsen skall välja just mig? därför att jag tvivlar ju på mig själv. känlsan när jag var liten och aldrig blev vald bland dom första i lagsporter utan jag stod alltid kvar bland dom sista med en klump i magen att jag inte duger.
 
När jag har blivit kallad till intervjuer har jag läst på om respektive företag innan för att man skall verka påläst jag har spänt mig och blivit stressad över dessa möten, ibland har jag blivit återkallad och blivit "testad" om jag duger i deras stab och där har jag sedan stått sista kvar med klumpen i magen.
Jag har blivit analyserad och folk har i dessa tester förklarat för mig vad jag är för person, alltså utefter dessa tester har dom dömt mig för vad jag kan prestera,
ibland har jag fått svar tillbaka och ibland har de inte brytt sig att ens tacka mig för tiden som jag också gett dom och då har jag stått där sist med klumpen i magen.
Detta har pågått i 3 månader har balanserat mellan hopp och förtvivlan 
 
Jag har även förstått att jag under en längre tid utan att medvetet veta om att jag svikit en vän, just nu är jag för svag för att kunna reda ut detta och jag är tveksam på om jag någonsin kommer att kunna rädda vänskapen,
Jag stod bara och räckte ut min hand och väntade på ett handslag när jag skulle gått fram och ryckt tag i stället, ju längre tiden går destu svårare blir det men man måste vara 2 om det också.

tillbaka till..

Intervju nr 2 på mitt drömjobb!!

Örebro

Har haft en riktig myshelg har spenderat den i örebro hos mina gamla släktingar och då menar jag gamla. Greta fylde 100 år i höstas och Inga är 87. Men dom har allt blivit gamla. Vi har pratat om samma saker nästan hela helgen. Men det gör inget. Bara att får spendera en stund med dom är så mycket värt dom e egentligen de enda som vi har kvar i livet åå mormors sida.

test

Gick vidare från intervjun i fredags... wihooo .. gjorde ett webb"test" som kommer plockas fram till nästa intervju. Som vanligt jagade jag upp mig innan "testet" heeelt i onödan jaja. 
Jag vill ha detta jobbet!!!

älskar

Jag älskar mina hundar. I dag som bekant har jag  inte mått så bra. Detta har vovvarna förstått. Sigge som inte gärna ligger för nära för länge för det blir för varmt, har legat kloss intill mig hela eftermiddagen/kvällen. Nu när vi lagt oss i sängen har han tryckt sig så nära mig igen. Han känner när jag inte mår bra och vill trösta.♥ 
han har legat så nära och låtit mig krama honom länge, jag har kört näsan ner i honom och försökt fotografera detta i mitt minne och hans lukt
Puma lilla ligger alltid så nära mig ♥
Älskade hundar

tvivel

Jag börjar åter tvivla på min existens.  Vad gör jag här egentligen.  Satsat 2 år av mitt liv till ingen nytta. Just nu eller igen ses jag bara som en sammhälsbelastning. Jag är heller inget vidare att leva med. Ångest attackerna kommer oftare. Ofta ont i magen 

noll

Dom ringde aldrig igår. Skall jag ge upp nu? Jag kände ju att detta var min plats. Vad detta sista chansen? Vad skall jag göra nu. Uppenbart så fins det ingen plats för mig inom detta området. Jag har ju inte råd att börja om igen. Vad skall jag göra nu? 

kört

Börjar kännas fetkört. Säkert för att jag bad mamma ringa sin väninna som oxå jobbar i samma om det där testet. Skulle aldrig ha gjort detta :'(

Tiden går

Ju längre tiden går desto mer ängslig blir ja. Av erfarenhet från intervjuer så ju längre tiden går desto mer troligt är det med ett negativt besked...
FAAN snälla ring snart! 

längtar

Jag längtar så mycket tills jag får ett jobb. Å jag hoppas å önskar så mycket på det jobbet jag var på i fredags. Borde Får reda på idag eller i morgon om jag gick vidare i processen. Å jag önskar inget hellre!!

arg

Förstår inte varför han är så arg när vi skall städa, jag blir så illa till mods, sen gör han om det som jag har gjort fast med hårdare rörelser inte allt så klart men tillräckligt för att jag skall känna mig slarvig usel dålig. Betyder det att jag inte gjort det bra?


.

Intervju nr 5 (tror ja) idag.

Ta hand om varandra!

Det är jobbigt att se när näraochkära har det jobbigt. Idag fick jag släppa min "att göra lista" å bara umgås. Det är viktigt att ta hand om varandra.

dröm

Hade en sån knepig dröm inatt. "Vi var på en ö där det fans en tävling, ungefär som tough viking, jag deltog och på ett konstigt sätt så vann jag. En kompis som föder upp katter hon har en hund oxå bodde på denna ön. Efter att jag tävlat klart så försvann Robert, hittade honom i en typ biosalong och skulle kolla klart filmen innan vi kunde ta färjan hem igen. Så jag satt ensam vid färjan och väntade"
Jaha, hur skall jag tyda detta nudå.

intresse

Det fulaste jag vet är människor som inte har något annat intresse än intressen som gynnar sitt egna ego... krångligt men hoppas att jag fattar vad jag menar nångång. Det människorna är inte glada för andras framgångar och missgynnar andra.
Te.x jag har fått en ny väska. Å får kommentaren: och nu sitterar jag: en sån skulle jag vilja ha fast den som är större för den är mycket snyggare.... komplimang men med surt avslut. 

Har idag träffat människor som ger mig positiv energi. Det saknades många vapendragare men de e nya tider nu!

rapport

Måste lämna in rapporten till arbetsförmedlingen, alltid lika nervöst att jag inte gjort tillräckligt för att komma ur min situation, sen får jag inte heller glömma att skicka in mina kassakort men idag är det söndag. Jag är sugen på att baka bullar och hade även tänkt gå ner till en kompis evenemmang köpochsälg dina skivor. Jag har inte riktigt de intresset men jag vill gärna stötta och visa intresse.  Sen kanske man ser enochannan bekant där också och en promenad hade heller inte vart fel.
Vilket jävla oväder de var igår kväll. Jag tänkte lite på de som är uteliggare de stackarn, hoppas de hittade skydd.

RSS 2.0