onsdags tankar (dag 36 (25)

Det finns något som kallas par-middag, det är något speciellt som par har tillsammans med andra par och har du inget förhållande så är du Inte välkommen.
Jag har undrat varför? vad skulle en singel kunna göra för ont på en sådan bjudning, eller skulle alla par titta ned lite på den lille stackars ensamma människan som om det är synd om hon/han, eller kanske det rent av är så att par är rädda för att singeln skulle kunna bryta ett förhållande...

Ofta så är en sådan middag hemlig oxå, jag antar att det beror på att värdparet inte skall känna sig dumma som inte bjuder in singeln, ....tja du som singel hade inte tyckt att det var så roligt ändå...å vad fan vet dom om det? Singeln kanske hade tyckt om att få vara inbjuden och få känna sig lite speciell än att få sitta framför tv:n med en skål godis och ett glas vin.

Men när det vankas fest är alltid singeln bjuden, det är ju trevligt men det är inte alltid som han/hon känner för en fest utan även bara få sitta ner och ha det mysigt och äta lite gott å bara prata.
Men om en singel är bjuden på middag en kväll så heter det ofta tjej/kill fest, och då är det en oskriven regel att man skall bli för berusad på sådana tillställningar för att då är ena delen av paret "ledig" en kväll och kan få:
alt1: vara lite crazy och flirta vilt för att sen tjura lite över bristen på uppmärksamhet från det motsatta könet
alt2:stå i ett hörn å sms med den andra halvan
(när en singel får sms av det motsatta könet visas dessa skamliga sms upp för allt och alla)

Har diskuterat fenomenet par-middag med mamma som har vart singel största delen av sitt liv och som vid massor av tillfällen har blivit utesluten från dessa speciella träffar.
Och detta är något som en singel får lära sig att leva med, man blir lite lessen i början men man vänjer sig! säger mamma

Jag har faktiskt varit på en par-middag en gång, vet inte om det är så speciellt förutom att man vet vem man går hem med på kvällen ;-)....det ni!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0